Nasrnuo na suprugu u kafani, a ona ga ubola nožem

J.L. iz Bijeljine uhapšena je zbog sumnje da je u jednom lokalu nožem pokušala ubiti vanbračnog supruga S.L. koji je povrijeđen u predjelu grudnog koša, a zatim kako saznajemo pozvala policiju i prijavila da je u samoodbrani povrijedila muža.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Bijeljena sinoć oko 18,10 časova prijavljeno je da je u u lici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada muškarca prema ženi te da je nakon toga uslijedio napad nožem od strane žene J.L. prema muškarcu S.L.

- Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, lišili su slobode lice J.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju. S.L. je povrijeđen u predjelu grudnog koša i hospitalizovan u Medicinskom centru Bijeljina i nije životno ugrožen - navode iz polcije.

Alkotestiranjem žene J.L. utvrđeno je da ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.

Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

- Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela, lice J.L. zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, dok će lice S.L. biti prijavljen zbog krivičnog djela nasilje u porodici - navode iz policije. N.novine